diumenge, 19 de desembre del 2010

En valencià!

Hola a tots i a totes! Com esteu?

Hui m'agradaria reflexionar i donar-vos les gràcies per haver triat matricular els vostres fills en la línia en valencià de l'escola. Heu triat una bona opció per a garantir un bon futur per als vostres fills, ja que el valencià és el futur.

Com ja sabeu en la nostra comunitat es parlen dues llengües el castellà i el valencià i per això és molt important que els xiquets des de xicotets aprenguen a conviure hi ha desembolicar-se en estes dos llengües. La nostra labor des de l'escola és transmetre'ls valors de respecte e igualtat davant d'estes dos llengües i motivar-los perquè facen ús d'elles.

És molt important que este aprenentatge s'inicie des de les edats més primerenques ja que és quan estan més oberts i tenen més desenrotllada la capacitat per a aprendre una llengua. Per un altre costat és molt important que abrendan la llengua valanciana ja que forma part de la nostra cultura i de la nostra història, a més de ser una gran ajuda en el seu futur laboral i professional, ja que com  esten dins de la comunitat valenciana en la majoria dels llocs de treball t'exigixen coneixements de valencià.
 
Per això des d'ací vos anime que estimuleu els vostres fills a què usen el valencià per mitjà de cançons, endevinalles, poemes, contes, jocs, en valencià naturalment.


Ací vos deixe uns enllaços que segur que vos seran molt útils i de gran ajuda:


Moltíssimes gràcies
Una salutació:


Vanesa Álvarez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada